MAGAZIN ONLINE SUPLIMENTE NUTRITIVE
PROTEINE ONLINE MAGAZIN SUPLIMENTE NUTRITIVE FITNESS CULTURISM SUPLIMENTE NUTRITIVE ONLINE
DE CE AR TREBUI SA FOLOSIM SUPLIMENTE NUTRITIVE?
Suplimentele nutritive sunt folosite ca sa completeze alimentatia sportivului, nu sa o inlocuiasca (de aceea se si numesc "suplimente").
Pentru sportivi (in special culturism si fitness) sunt importante, iar nutritia sportiva moderna dedica un rol important subiectului: suplimente nutritive. Insa nu trebuie sa practici culturism de performanta pentru a apela la folosirea suplimentelor si a proteinelor concentrate.
Suplimentele nutritive aduc surplusul pe care poate ca nu reusiti sa il asigurati printr-o nutritie obisnuita. Activitatea unui culturist presupune nevoi nutritionale mai mari fata de cele ale unui om cu activitate normala si poate ca nu aveti cum sa mancati atat cat ar trebui si exact acele alimente care sunt utile (proteine, aminoacizi, aglutamina, creatina, etc) pentru antrenamentul in sala de fitness. In acest caz, suplimente nutritive va sunt de un real folos.
Dar poate ca vreti sa castigati rezultate mai bune, sa dezvoltati mai multa masa musculara sau sa slabiti, chiar daca nu o participati la concursuri. Suplimentele va pot fi de mare ajutor si in acest punct de vedere, pentru ca dau o cantitate marita de nutrienti esentiali (proteine, vitamine si minerale) fara grasime, sare sau apa.
Consuma suplimente nutritive in functie de obiectivul tau, de tipul somatic si de intensitatea antrenamentului la sala de culturism. www.superset.ro
suplimente nutritive culturism
suplimente nutritive fitness culturism
suplimente nutritive online
suplimente