MAGAZIN ONLINE SUPLIMENTE NUTRITIVE
PROTEINE ONLINE MAGAZIN SUPLIMENTE NUTRITIVE FITNESS CULTURISM AMINOACIZI SLABIRE SUPLIMENTE NUTRITIVE ONLINE
DE CE AR TREBUI SA FOLOSIM SUPLIMENTE NUTRITIVE?
Suplimentele nutritive sunt folosite ca sa completeze alimentatia sportivului, nu sa o inlocuiasca (de aceea se si numesc "suplimente").
Pentru sportivi (in special culturism si fitness) sunt importante, iar nutritia sportiva moderna dedica un rol important existentei suplimentelor nutritive. Insa nu trebuie sa fii sportiv de performanta pentru a apela la folosirea suplimentelor si a concentratelor proteice.
Suplimentele alimentare pot asigura necesarul de nutrienti pe care poate ca nu reusiti sa il asigurati printr-o alimentatie obisnuita. Activitatea unui culturist de exemplu, presupune cerinte nutritionale superioare fata de cele ale unui om cu activitate fizica moderata si poate ca nu aveti cum sa mancati atat cat ar trebui si exact acele alimente care sunt utile (proteine, aminoacizi, arginina, lizina, etc) pentru a face fata antrenamentului in sala de culturism. In acest caz, suplimente nutritive va ajuta.
Dar poate ca vreti sa obtineti rezultate mai bune, sa dezvoltati mai multa masa musculara sau sa slabiti, chiar daca nu o participati la competitii. Suplimentele va pot fi de mare ajutor si in aceasta priviinta, pentru ca dau o cantitate marita de nutrienti importanti (proteine, vitamine si minerale) fara sa contina grasime sau apa.
Consumati suplimente nutritive in functie de obiectivele dumneavoastra, de tipul somatic si de intensitatea antrenamentului la sala de fitness. www.superset.ro
suplimente nutritive culturism
suplimente nutritive fitness culturism
suplimente fitness
suplimente